fbpx

Vraag hier vrijblijvend uw informatiepakket aan!

Voor wie

Bent u apotheker, diëtiste, fysiotherapeut, huisarts, logopedist maatschappelijk werker, podotherapeut, psycholoog, tandarts, verloskundige of bent u op een andere manier werkzaam als zorgprofessional?

Als zorgspecialist heeft u het al druk genoeg met uw werk en uw specialisme. Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website komt daardoor niet op de eerste plek. Terwijl het in deze tijd van digitalisering juist erg belangrijk is om dit goed op orde te hebben. U bent daardoor makkelijk vindbaar, patiënten kunnen praktijkgerichte informatie vinden, online eigen afspraken inplannen en u kunt vertellen waar uw praktijk voor staat. Uiteindelijk scheelt het u veel tijd, waardoor u meer tijd heeft voor waar u goed in bent, uw specialisme.

Positieve cliëntenervaring

De mening en de ervaring van uw cliënt staat centraal bij de ontwikkeling van uw website, uw nieuwsbrief en het wachtkamerscherm. Ons uitgangspunt is dat uw website een mooi design heeft, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is, maar ook ondersteunend is aan uw bedrijfsprocessen. Het inplannen van online afspraken, het aanvragen van herhaalrecepten en het delen van praktijkgericht nieuws wordt hierdoor een makkie.

Wilt u meer weten over onze diensten of producten? Neem dan eens contact met ons op!

Neem contact op