fbpx

Vraag hier vrijblijvend uw informatiepakket aan!

Website voor uw praktijk

Door de hedendaagse digitalisering leeft de gemiddelde cliënt volledig online. Een unieke en gebruiksvriendelijke website is ook niet meer weg te denken in de informatiemaatschappij van nu. Een unieke website is de manier om als zorgpraktijk te laten zien waar u voor staat, wat uw visie is en hoe de sfeer in de praktijk is. U kunt uw praktijk er mee onderscheiden. Zo gebruikt één van onze klanten zijn website om zijn patiënten te inspireren en adviseren over ziektepreventie, terwijl een ander zich profileert als autoriteit op het gebied van reizen, reisziektes en vaccinaties.

De identiteit van uw praktijk

Het onderscheidende vermogen van een website zit vaak in de kleine dingen: een persoonlijke benadering, een ‘dorps’ gevoel, een specialisme of korte wachttijden. Wat het ook is, het is dé reden waarom uw cliënten graag bij u terug komen. Wat maakt uw praktijk uniek? Wij zoeken dit graag met u uit. De resultaten vertalen wij naar heldere communicatiematerialen die uw eigen identiteit uitstralen. Op deze manier kun je de eigenheid niet alleen voelen, maar ook zien.

Pakket aan communicatiemiddelen

Naast een website voor uw praktijk bieden wij ook een nieuwsbrief, wachtkamerscherm en een enquettezuil aan. Meer weten? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op