fbpx

Vraag hier vrijblijvend uw informatiepakket aan!

Wachtkamerscherm

De wachtkamermodule is speciaal ontwikkeld voor praktijken die niet alleen op de website, maar ook in de wachtkamer op maat gemaakte communicatieboodschappen willen delen met de cliënt. Met heldere boodschappen worden vragen die normaal aan de assistente gesteld worden beantwoord op het wachtkamerscherm. Zo worden de cliënten voorzien van gezondheidsinformatie en vermakende teksten in uw unieke huisstijl. Wachten in de wachtkamer wordt hierdoor een stuk interessanter.

Positieve cliëntenervaring

De mening en de ervaring van de cliënt staat centraal bij de ontwikkeling van de praktijkwebsite, de communicatiemiddelen en de wachtkamermodule. Ons uitgangspunt is dat uw website gebruiksvriendelijk is, maar ook ondersteunend is aan uw bedrijfsprocessen. Het inplannen van online afspraken en het aanvragen van herhaalrecepten wordt hierdoor een stuk makkelijker.

Voor wie: doelgroep

Bent u apotheker, diëtiste, fysiotherapeut huisarts, logopedist maatschappelijk werker, podotherapeut, psycholoog, tandarts, verloskundige of bent u op een andere manier werkzaam als zorgprofessional?

Als zorgspecialist heeft u het al druk genoeg met uw werk en uw specialisme. Een gebruiksvriendelijke website die uw eigen identiteit uitstraalt komt daardoor niet op de eerste plek. Terwijl het in deze tijd van digitalisering juist erg belangrijk is om dit goed op orde te hebben. U bent daardoor makkelijk vindbaar, cliënten kunnen online eigen afspraken inplannen en u kunt vertellen waar u voor staat. Uiteindelijk scheelt het u veel tijd, waardoor u meer tijd heeft voor waar u goed in bent, uw specialisme. 

U kunt ons ten aller tijden mailen, bellen of zelfs appen. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.

Meer weten?

Offerte aanvragen Neem contact op